Styrelsen

Orförande

Eelco van der Wal

Hej alla klubb medlemmar här lite om mig.
Jag kommer från Nederländerna. Jag har jobbat i travsporten i Nederländerna, USA och Sverige som hästskötare och proffs tränare. Vi har haft uppfödning i liten skalla. Men nu är det bara mina barn som tränar och tävla ponnytrav.
Mvh Eelco

Vice ordförande

Emil Björkquist

Sekreterare

Caroline Aronsson

Jag heter Carro Aronsson och är mamma till en av Axevallas ponnykuskar. 

Bor i Edsvära med min man och 2 barn. 

På fritiden är jag ofta i stallet ihop med barnen och myser med ponnysarna, utöver det är jag handbolls mamma och tycker om att pyssla i trädgården. 

Tycker mycket om ponnytravet, är kul med tävlingarna och trevlig gemenskap mellan tävlande och deras familjer. 

Ha det bra så ses vi framöver! 

Mvh Carro. ”

Kassör

Elisabeth Gustavsson

Ledamöter

Eric Nyblom

Hej!
Mitt namn är Eric Nyblom. Jag har suttit som ledamot i Aptk i 3år. Och har hållit på med hästar och trav i ca15år på amatörnivå ihop med min fru Malin. Vi bor på en gård mitt emellan Axevalla och Åby.
För några år sedan skaffade vi en ponny till vår dotter och efter det var hela familjen fast. Nu har vi fyllt hela stallet med ponnys och lånat ut vårt sista varmblod för att hinna med att stötta/hjälpa våra barn. 2 av 3 barn kör lopp och den tredje väntar på att bli 8år, så han kan ta licens nästa år. 
Ponnytrav är verkligen det allra roligaste som finns! 
Mvh Eric 

Maria Ståhl

Hej!

Mitt namn är Maria Ståhl.

Min resa med hästar började på ridskolan hemma i Tranås när jag var barn.

Så jag har haft hästar i mitt liv länge, närmare bestämt 40 år.

Jag flyttade till Skara 1993 när jag började på ”Hästgymnasiet” här och efter skolan så blev jag kvar

Köpte min första ponny 1994 och sen dess har jag alltid haft egna.

De som finns i stallet just nu är 2 shetlandsponnier och 1 gotlandsruss. Russet heter Nirvana J.H och är dotterns tävlingsponny.

Just nu är det ponnytrav som gäller och det är ju hur kul som helst. Men jag har hållt på med både ridning och stortrav (även jobbat med det) samt en hel del utställningar med mina ponnier.

Vi ses ute på banorna!

//Maria

Johan Aronsson

Kim Wiklund

Hej. 
Jag heter Kim och jag är hästtokig! Jag har hållit på med hästar och trav hela mitt liv (41år!) och jobbat med travhästar i olika stall i många år. Innan jag började jobba så gick jag dessutom travgymnasium på Wången. Min man Pär jobbar på Stall Palema med travhästar och båda mina barn håller på med hästar. Iris håller på med hoppning och Leia kör ponnytrav. Det är hästar dygnet runt i vår familj och vi har 6 egna, tjejerna har två ponnysar var och jag och Pär har två stora travhästar. Förutom hästar så har vi också en hund som heter Pax, han är inte riktigt lika hästtokig som oss andra men han är alltid med i stallet och på tävlingar. Hoppas vi ses på banorna framöver🐴
mvh Kim

Ola Samuelsson

Valberedning

Niclas Berger

Jenny Olsson

Hans Ivarsson